Ons team

Tandarts Johan Pannekoek

Ik ben in 2010 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na mijn studie heb ik een aantal jaar ervaring opgedaan in diverse tandartspraktijken. In 2014 ben ik mijn eigen praktijk begonnen waarbij ik persoonlijke aandacht voor de patiënt centraal stel. Om dit te bereiken, werk ik met een klein team zodat de patiënt altijd een bekend gezicht ziet. Daarnaast vind ik het belangrijk om de patiënt op zijn gemak te stellen tijdens een behandeling. Ik geef daarom uitgebreide uitleg vóór en tijdens de behandeling zodat de patiënt weet wat hij kan verwachten. Ook neem ik voldoende tijd voor het beantwoorden van vragen.

Ik ben lid van diverse wetenschappelijke verenigingen en volg regelmatig cursussen zodat u volgens de nieuwste inzichten wordt behandeld.

BIG registratie: 09912820002

tandartspannekoekbadhoevedorp_17,jpg
Team

Ik word bijgestaan door twee tandartsassistentes, een paro-preventieassistente en een mondhygiënist. Samen met u kunnen we uw gebit gezond houden.

tandartspannekoekbadhoevedorp_19,jpg

Johan
Tandarts

Jan
Tandarts

Tandarts

De tandarts is de hoofdbehandelaar en is bevoegd om alle behandelingen zelfstandig uit te voeren. In opdracht van de tandarts kunnen onder bepaalde voorwaarden taken worden overgedragen aan andere medewerkers.
Sommige complexe behandelingen worden uitbesteed aan een externe gespecialiseerde tandarts, orthodontist of kaakchirurg.

Astrid
Mondhygiënist

Taken mondhygiënist

Verwijderen van tandsteen en polijsten van het gebit bij patiënten:
- zonder tandvleesproblemen
- matige tandvleesproblemen
- ernstige tandvleesproblemen (parodontitis)

Taken paro-preventie assistente

- Verwijderen van tandsteen en polijsten van het gebit bij patiënten:
- zonder tandvleesproblemen.
- matige tandvleesproblemen

Adriana
Paropreventie assistente

Zenna
Preventie assistente

Taken preventie assistente

- Verwijderen van tandsteen en polijsten van het gebit bij patiënten zonder tandvleesproblemen.